Airconditioning

Een aircosysteem in huis heeft vele voordelen en zorgt voor een ideaal binnenklimaat. Koelen in de warme zomermaanden en verwarmen op kille winterdagen aan hoog rendement.

Single of multi split?

Airco+ levert een reeks multi split en single split airconditioningsystemen van A-merken, voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik. Op basis van uw noden en budget bekijken we samen welke opzet het best bij u past. 

Single Split

Single split systemen bestaan uit één binnenunit en één buitenunit. Dit systeem is voorzien om één enkele ruimte te koelen of te verwarmen. Dit is een betaalbare en efficiënte oplossing voor het regelen van de temperatuur in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoorruimte. 

Multi Split

De multi split systemen van Airco+ zijn kostenefficiënt en flexibel. Deze systemen bestaan uit één buitenunit en meerdere binnenunits om zo dus ook de temperatuur in verschillende ruimtes te regelen. Ze zijn speciaal ontworpen voor verschillende klimaatzones en dus perfect voor het afzonderlijk koelen of verwarmen van meerdere ruimtes of grote ruimtes. 

Realisaties

Klaar om te koelen en te verwarmen met een aircosysteem?

Vraag snel uw offerte aan!

Wij zijn er altijd om u deskundig advies te geven over de nieuwste, meeste effectieve airconditioning units.