Over ons

Airco+ is een jong en gedreven bedrijf, gespecialiseerd in de installatie van airconditioning en warmtepompen. Met samen 12 jaar ervaring in de sector en meer dan 7000 installaties kan u rekenen op een vakbekwame aanpak en kennis van zaken. 

Wie zijn we

Meer dan alleen een airconditioner

We streven ernaar de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor de installatie van airconditioning en warmtepompen in woongebouwen, commerciële gebouwen en magazijnen te bieden.


Airco+ levert hoogwaardige service, meer dan alleen een airconditioner. Meer dan een decennium aan ervaring zorgt voor een uitgebreide kennis van zaken zodat u kan rekenen op het passende advies voor uw situatie. Airco+ kan u de beste oplossing bieden voor klimaatbeheersing in elk gebouw.

Ons team

Maak kennis met Airco+

Ons team bestaat uit jonge professionals die een verschil willen maken in het leven van de klant door een hoogwaardige service te leveren.

Valentino

Zaakvoerder

Jimmy

Adviseur

Kenneth

Adviseur

Dylan

Koeltechnieker

Waarom kiezen voor Airco+

Hoogwaardige service is onze grootste prioriteit

Airco+ streeft ernaar betrouwbare service te bieden:

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Snel en zeer goede service, zeer klantvriendelijk een zekere aanrader!

Brenda Ella Elijah Spronkmans

Airco al goed uitgetest, werkt uitstekend! Ze hebben alles proper en netjes geplaatst! Een echte aanrader!!!

Sandra Panis

Klantvriendelijk en zeer proper werk 👍👍

Jessy Degeest

Snelle installatie nadat wij ons akkoord gaven. zeer goede prijs-kwaliteit. Wij vroegen bij verschillende HVAC-specialisten een offerte en deze was de beste inclusief allerlei opties waar je bij andere firma's extra voor moest betalen. Zeer ervaren vakman die weet over wat hij spreekt. Ook zijn collega was professioneel. Fijne en informele communicatie. DE specialist waarmee je wilt samenwerken. Wij zijn 200% tevreden, dankjewel Valentino en Marco.

Nish De Ceulaer

Op afgesproken datum en uur gekomen om boven en onder airco te installeren, zeer goed en proper afgewerkt en ook zeer goede uitleg van de app gekregen, een echte aanrader.

Raf Louwet

Degelijk toestel voor een degelijke prijs 👍

Jaron Vanderhallen

Echt top werk geleverd. Proper en mooi gewerkt en alles via Wifi te volgen. Prijzen zijn zeer scherp!

Jimmy Goldschmitz

Ben een super tevreden klant. Prijs/Kwaliteit dik in orde. Ze reageren zeer snel op de aanvraag voor offerte en de plaatsing is zeer vlot en vooral zeer proper gebeurd. Alles prima in orde.

Isabelle Deflandre